2018.10.02お知らせ

学芸学部設立10周年記念式典 開催のご報告と御礼

この度、桜花学園大学学芸学部10周年記念式典を無事挙行することができました。ご多忙の中、参加、協力頂いた内外の教職員、卒業生、学生、業者の皆様、まことにありがとうございました。
この式典の開催は、単に学部設立10周年を祝うというだけではなく、私ども学芸学部がこの10年間何を行ってきたのか、どのような点検と評価を行ってきたのか、今後どのような方向を目指そうとしているのか、それをきちんと言明することを目的としたものでした。それゆえ当日も記念式典に合わせて作成した記念誌を使ってそうした説明を行いました。
学芸学部はこの10周年記念行事を次なる飛躍の新たな出発点とし、これからもグローバル人材の育成を目指した教育活動に邁進してまいります。すでに新たな交換留学プログラムやニュージーランド3年次留学プログラムも始動しています。今後とも皆様の忌憚のないご意見、またご支援のほど、どうぞよろしくお願い致します。

学芸学部長 斎  孝則

Acknowledgment for 10th anniversary event of School of Liberal Arts Department  of English

We held 10th anniversary event of School of Liberal Arts Department of English on September 29th.
Thank you for all who joined us.
We intended to share what we have done in education curriculum in the past ten years, how we have reviewed and revised it, and showed our mid-and long-term  plan  in the event. We showed them in the issue of 10th anniversary of our school.
This event would hopefully be a chance for us to develop our education. We wouldlike to promote an even greater education program that would help students be   active in the international community. We have already started some new program,for example, student exchange program, overseas program to NZ in junior, and so on.
Thank you for your continuous support and thank you for your time.

Best regards,
Dean of School of Liberal Arts Department of English,
Takanori, Sai