2018.05.25お知らせ

桜花学園大学学芸学部開設10周年記念式典のご案内

桜花学園大学学芸学部設立10周年記念式典のご案内

拝啓 入梅の候、皆様におかれましてはますますご清栄のこととお慶び申し上げます。
桜花学園大学学芸学部は2009年4月に開設され、2013年3月に1期生が卒業いたしました。本年(2018)度は学部開設から10周年という節目を迎えることとなります。これは創設時より共に歩んできた先生方のご指導・ご支援、また卒業生の皆様のご活躍の賜物と心より感謝申し上げます。
つきましては皆様への感謝の意を表し、学芸学部のこれまでのあゆみを総括し教育のさらなる発展の契機とするため、ささやかながら下記のとおり記念式典を催すことといたしました。
何かとご多用のところ誠に恐縮ではございますが、ご臨席賜りたくご案内申し上げます。
                                                                                                                                                                                           敬具
                                                                                                                                   2018年6月吉日
                                                                                                                                           桜花学園大学学芸学部長 斎 孝則

SLADE 10th anniversary party

Dear, SLADE former staff and graduates,
We are happy to announce that this year is the 10th anniversary of the founding of SLADE. This would not have been possible without all of your hard work and continuing support.
To express our appreciation and to demonstrate our commitment to growth and excellence in our department, we would like to invite you to be our honored guest at our SLADE 10th anniversary party.

Best regards,
Dean of SLADE Takanori Sai

日時:平成30年9月29日(土)
  受付 11:30より
         式典 12:00~14:30(終了予定)
場所:桜花学園大学 〒470-1193 豊明市栄町武侍48
出欠連絡締切:平成30年7月6日(金)

○式典に際しましてはビュッフェスタイルの軽食を用意いたします。
○関係教職員および卒業生の皆様には別途ご案内しておりますが、ご不明な点はお問い合わせください。

Party details

Date and time; September 29th (Saturday), 2018, from 12:00 to 14:30
Location; 7th building (2nd floor) on the campus of Ohkagakuen University

We are providing buffet refreshments during the party.

To prepare for the party, we would ask that you to let us know if you will attend or not by e-mail or Fax before July 6th.
We will be sending you a formal Invitation letter at a later date.
If you have any questions, please feel free to contact.

桜花学園大学・名古屋短期大学 学務部学生課 中川 千加子
TEL   0562-97-5503
e-mail  nakagawa@nagoyacollege.ac.jp

Chikako Nakagawa